DK GB DE FR | NO SE ES CN | JP | BG CZ EE FI GR HU IS IT LV LT NL PL PT RO RU SK

Arabic | Bengali | Hindi | Malay | Urdu | Sitemap | Contact |


Sugestudsen er det nederste stykke af slangen på gyllevognens sugeslange. Indmaden er af rustfaststål. Røret er 320 mm. lang. Diameteren udvendigt er 254 mm. Sugestudsen kan kendes på det røde naturgummi.
Tragten er faste part, som er monteret på tanken. Tragten er monteret sammen med en ø 250 mm kraftig PVC sugerør, som typiske er mellem 2 og 6 meter lang. Tragten er fabrikeret i meget kraftig rustfast stål og passer til en 250 mm. sugestuds og større.

Sugestudser og tragte

Kombinationen af tragtens hældning og den specielt tilpassede gummibelægning på sugestudsen gør, at sugestuds og tragt slutter helt tæt. På den måde undgås det, at der kommer luft ind i gyllevognens tank, og at gyllen skummer. Begynder gyllen først at skumme, giver det problemer både ved tankning og tømning. Ved tankning optager skummet plads, så tankens kapacitet ikke udnyttes til fulde, ligesom det tager længere tid at tømme tanken, når gyllen er blevet til skum.

Lemvig Biogas har tre gyllevogne, der hver kører otte til ti ture i døgnet minimum fem dage om ugen, så hvert eneste minut tæller, når gyllen skal transporteres mellem landmænd og biogasanlæg. Med de specialfremstillede sugestudser og tragte skærer Lemvig Biogas omkring halvandet minut af henholdsvis en tankning og tømning samtidig med, at vognene fyldes helt op hver gang.

Sugestudsen er det nederste stykke af slangen på gyllevognens sugeslange. Indmaden er af rustfaststål. Røret er 320 mm. lang. Diameteren udvendigt er 254 mm. Sugestudsen kan kendes på det røde naturgummi.

Tragten er den faste part, som er monteret på tanken. Tragten er monteret sammen med en ø 250 mm kraftig PVC sugerør, som typiske er mellem 2 og 6 meter lang. Tragten er fabrikeret i meget kraftig rustfast stål og passer til en 250 mm. sugestuds og større.

Sugestuds/slangestuds, tegning

Opvalset sugetrakt, tegning

Sugetragt i tank for gyllevogn

Sugetragt med sugestuds i tank for gyllevogn a

Sugetragt med sugestuds i tank for gyllevogn b

Priser:

Tragt i rustfast stål:
6.540 kr./stk
PVC rør for tragt, ø 250 mm. Optil 6 m.
2.080 kr./stk
Fod for PVC rør ....59 kr./stk
Sugestuds, rustfast med pålagt naturgummi 2.600 kr./stk
   
Montering udføres for ...550 kr./time

Alle priser er ekskl. moms

Det anbefales at lade vores faguddannede personale montere tragten i PVC røret, samt montere tragt og røret i din tank.

Sugestuds   Sugestuds   Sugestuds

 

Bookmark and Share